Blues Inn rond het Bassin krijgt een vervolg

Plaats een reactie

Na een succesvolle avond in 2022 keert Blues Inn terug naar het Bassin op vrijdag 6 oktober 2023. Dit jaar belooft het weer een fantastische avond met live Blues muziek te worden. Diverse horecagelegenheden op en rond het Bassin zullen hun deuren openen en bezoekers trakteren op een avond vol muzikale hoogtepunten.

Voor degenen die tijdens het diner willen genieten van de muziek, bieden verschillende restaurants de mogelijkheid om een tafel te reserveren. Terwijl gasten genieten van heerlijke gerechten, worden ze getrakteerd op live Bluesmuziek, wat een extra dimensie aan de avond geeft.

Voor de cafébezoekers wordt er een handig tijdschema samengesteld, zodat ze geen enkel optreden hoeven te missen. Van begin tot eind zullen verschillende artiesten de podia betreden, waardoor de hele avond gevuld zal zijn met opwindende Bluesmuziek. Of je nu een kenner bent van het genre of gewoon wilt genieten van een gezellige avond, Blues Inn biedt voor elk wat wils.

Een van de meest opvallende aspecten van Blues Inn is dat de entree helemaal gratis is. Dit is mogelijk dankzij de inzet en betrokkenheid van de ondernemers rond het Bassin, die gezamenlijk de organisatie van het evenement op zich nemen. Ze zijn vastbesloten om een geweldige avond te creëren voor de gasten.

Meer informatie over de line-up en deelnemende locaties zal binnenkort worden bekendgemaakt. Bluesliefhebbers en muziekfans wordt geadviseerd om de datum alvast in de agenda te zetten: vrijdag 6 oktober 2023.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Tags:
Deel dit bericht
Geef jouw reactie