Brandweer redt bestuurder uit brommobiel in sloot

1 reactie

Op maandag omstreeks 18:20 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd vanwege een eenzijdig verkeersongeval op de Castertweg in Weert. Een brommobiel was in de rijrichting van Tungelroy van de weg geraakt en belandde in de naastgelegen sloot.

De situatie vereiste de hulp van de brandweer. Na aankomst stabiliseerden de hulpverleners het voertuig, waarna de bestuurder veilig kon worden bevrijd uit zijn benarde positie in de brommobiel. Vervolgens werd de man voor controle overgebracht naar het ziekenhuis.

Om de hulpverlening mogelijk te maken en de veiligheid van het verkeer te waarborgen, werd de Castertweg tijdelijk afgesloten. Het is nog onduidelijk wat de precieze oorzaak van het ongeval is geweest.

Bekijk een video via: https://youtu.be/s-1lvwRLVQ4

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
1 reactie