Covermodellen keuren nieuwe brochure Munttheater

Algemeen Weert Reageer 2 min. leestijd

Hoewel het huidige theaterseizoen nog lang niet voorbij is, kijkt het Munttheater ook al vooruit naar het nieuwe seizoen: 2023-2024. Achter de schermen is gezocht naar het grootste talent, de mooiste dansvoorstellingen, de leukste toneelstukken en swingendste concerten om iedereen weer een uitdagend en verrassend seizoen aan te bieden.

Brochure

Dit alles staat verzameld in de gloednieuwe brochure die die vanaf vandaag op de deurmat valt bij de vaste bezoekers. De covermodellen Mette en Borre hebben de inhoud gekeurd en kijken al vol ongeduld uit naar de familievoorstellingen uit het nieuwe seizoen. Met onder andere de landelijke premières van de nieuwste Efteling-musical ‘Een Gi-ga-gantisch Sprookjesboom-avontuur’ en ‘De Grote Gele Graafmachine’ van Het Laagland en SALLY Dansgezelschap Maastricht.

Preview

De (reeds uitverkochte) previewavond vindt komende maandag 22 mei plaats. Deze avond is toegankelijk voor iedereen en de presentatie is in handen van musicalster Nandi van Beurden. In vogelvlucht neemt zij de bezoekers mee door alle voorstellingen van het nieuwe theaterseizoen en gaat ze in gesprek met interessante gasten. Ook de kaartverkoop voor het nieuwe seizoen zal voor iedereen op hetzelfde moment starten. Op deze manier geeft het Munttheater haar bezoekers allemaal eenzelfde kans om kaarten te kopen voor voorstellingen van hun keuze.

Programma en start kaartverkoop

Vanaf zaterdag 20 mei 10.00 uur is het nieuwe programma al zichtbaar op www.munttheater.nl. Zo kan iedere bezoeker zich oriënteren en plannen maken voor de start van de verkoop op dinsdag 23 mei. Om 12.00 uur start deze via www.munttheater.nl. De theaterkassa is geopend van dinsdag 23 mei t/m vrijdag 26 mei van 13.00 tot 16.00 uur.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie