De crisisrotonde voorbij; meer grip op jezelf en de situatie waarin jij je begeeft

Algemeen Weert Reageer 2 min. leestijd

Op 3 juni om 13.00 uur organiseert Bibliocenter Weert een KennisMakers-bijeenkomst ‘De crisisrotonde voorbij’. Tijdens deze bijeenkomst zal Jos Tobben, een ervaren trainer en coach in persoonlijke ontwikkeling en zelfredzaamheid, je meenemen op een reis van verandering. Tobben zal praten over levensvreugde, de rode draad en zijn boek ‘De crisisrotonde’.

Als je nieuwsgierig bent naar jouw unieke pad en hoe je na de verandering verdergaat, richting bijstelt en plaats geeft aan jouw gevonden geluk, dan is deze bijeenkomst de moeite waard om bij te wonen. Tobben zal je laten zien dat je het in je hebt om nieuwe dingen te doen en dat verandering mogelijk is.

Toegang tot de bijeenkomst is gratis, maar het is wel nodig om je aan te melden via de website www.bibliocenter.nl/activiteiten

Jos Tobben

Jos Tobben heeft ruim 15 jaar ervaring als trainer en coach in persoonlijke ontwikkeling en zelfredzaamheid. Hij heeft persoonlijk en professioneel ontdekkingsreizen gemaakt in persoonlijke ontwikkeling, herstel en loopbaanontwikkeling. Steeds wanneer hij zelf op een crisisrotonde stuitte, nam hij de tijd om zichzelf te heroriënteren en zijn pad bij te stellen.

KennisMakers

De bijeenkomst vindt plaats in het kader van het project KennisMakers. Het biedt de mogelijkheid om jouw kennis en passie te delen met anderen. Als je hierin geïnteresseerd bent, stuur dan een bericht naar [email protected] of laat je gegevens achter bij één van de medewerkers van Bibliocenter. Let op: commerciële initiatieven zijn uitgesloten van deelname.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie