Nieuwbouwproject Laarveld voorgesteld tijdens Woon Event Weert

Algemeen Informatie Weert 2 reacties 2 min. leestijd

Liefhebbers van wonen in de wijk Laarveld in Weert opgelet! Dwars Makelaars zal tijdens het Woon Event Weert, gehouden op maandag 15 mei 2023, een sneak preview bekend maken.

In opdracht van ontwikkelaar Linde Project mag Dwars Makelaars de verkoop van 10 eengezinswoningen in de wijk Laarveld begeleiden. De woningen zijn gelegen in Laarveld Fase 4 en worden ontsloten door de infrastructuur van Laarveld Fase 3. Volgens de planning zullen deze woningen in Q3 van 2023 in verkoop komen. Tijdens Woon Event Weert, op maandag 15 mei 2023, start de inschrijving waar belangstellenden hun interesse kenbaar kunnen maken.

Het evenement staat in het teken van informatieve sessies waar je door Dwars Makelaars, Veldsink Bastiaans en Winkelmolen, Warm Wonen in Weert en MHK Notarissen voorzien wordt van relevante informatie over de woningmarkt, financieringen, verduurzamen en de rol die de notaris kent in de maatschappij. Dit wordt gecompleteerd met de introductie van het nieuwbouwproject in Laarveld van Linde Project.

Wil je aanwezig zijn tijdens dit evenement? Maak dan gebruik van onderstaande link om in te schrijven om het Woon Event Weert bij te wonen. Tijdens het Woon Event Weert kun je ter plaatse inschrijven om geïnformeerd te worden over de voortgang van het project in Laarveld.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
2 reacties