Eigenaar beroofd van onafhankelijkheid na diefstal brommobiel in Stramproy

112 Algemeen Dorpen Stramproy Reageer 2 min. leestijd
Ingestuurde foto / Facebook

In de nacht van woensdag op donderdag heeft een diefstal van een brommobiel plaatsgevonden in Stramproy. Deze diefstal heeft verstrekkende gevolgen voor de eigenaar, wiens rijbewijs eerder werd ingenomen. De brommobiel bood hem de mogelijkheid om toch een zekere mate van onafhankelijkheid te behouden, zo laat de familie weten.

Op de camerabeelden die de diefstal hebben vastgelegd, zijn twee jonge mannen te zien. Helaas zijn de beelden niet van optimale kwaliteit, waardoor het identificeren van de daders bemoeilijkt wordt.

De familie doet dan ook een dringende oproep aan iedereen die mogelijk iets verdachts heeft opgemerkt op de Hosterweg of de Veaskesstraat om contact op te nemen. Indien iemand in het bezit is van camerabeelden of andere relevante informatie, wordt verzocht dit te delen met de familie via Facebook. Klik daarvoor op deze link waar ook meer informatie te vinden is.

De familie hoopt echter dat het publiek kan bijdragen aan het terugvinden van de brommobiel en het identificeren van de daders. Indien je informatie hebt met betrekking tot deze diefstal, word je vriendelijk verzocht contact op te nemen met de familie via Facebook. Jouw hulp kan van onschatbare waarde zijn bij het oplossen van deze zaak.

Wil je contact opnemen met de politie? Bel dan 0900-8844.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie