Gospelkoor Orinoco uit Someren-Eind op zoek naar nieuwe dirigent

Algemeen Regio Someren Reageer 2 min. leestijd

Someren-Eind – Het gospelkoor Orinoco uit Someren-Eind viert dit jaar haar 25-jarig jubileum en is op zoek naar een nieuwe dirigent(e). Het koor staat bekend om haar swingende en enthousiaste optredens en heeft een repertoire dat bestaat uit gospels, moderne liedjes met een gospelsausje en mooie ballads met een gospelsound.

Naast optredens bij concerten en festiviteiten, zet het koor zich ook in voor de gemeenschap door regelmatig op te treden in zorg- en welzijnscentra voor ouderen en mensen met een beperking. Het koor is een enthousiaste, warme en kleurrijke groep zangeressen die het publiek weet te raken met haar prachtige gospelklanken.

Het 25-jarig jubileum van het gospelkoor Orinoco is een bijzondere mijlpaal die groots gevierd zal worden. Het koor is daarom op zoek naar een nieuwe dirigent(e) die het koor kan begeleiden in het jubileumjaar en daarbuiten. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met het koor via hun website, Facebook of Instagram.

Het is een unieke kans voor dirigenten om deel uit te maken van een geweldig jubileumjaar en hun talenten te laten zien. Het koor is vastberaden om er een onvergetelijk jaar van te maken en met een nieuwe dirigent(e) hopen ze nog meer te kunnen bereiken en hun repertoire verder uit te breiden.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Tags:
Deel dit bericht
Geef reactie