Chauffeurs kunnen zich weer inschrijven voor de Truckrun Weert

Chauffeurs kunnen zich weer aanmelden voor de jaarlijkse Truckrun Weert, die op zondag 3 september zal plaatsvinden.

De inschrijving is officieel geopend en iedereen met een truck is uitgenodigd om deel te nemen aan dit geweldige evenement. De Truckrun is een speciale dag voor mensen met een verstandelijke beperking, waarbij ze een ritje maken in een stoere vrachtwagen.

Deelname aan deze bijzondere dag is volledig gratis, dankzij de sponsoren. Om de chauffeurs optimaal te verzorgen, biedt de organisatie hen tijdens de dag ook een lunchpakket aan.

Chauffeurs die willen deelnemen aan de Truckrun kunnen zich aanmelden via de website: http://www.truckrunweert.nl. Wees er wel snel bij, want de inschrijving sluit zodra het maximale aantal chauffeurs is bereikt.

De Truckrun Weert is al jarenlang een geliefd evenement in de regio en ze kijken er dan ook naar uit om dit jaar weer veel blije gezichten te zien. Het is een prachtige dag vol vreugde en plezier voor zowel de deelnemers als de chauffeurs.