Heerlijke Hemelvaartsdag bij braderie Budel-Schoot

Algemeen Cranendonck Uitgaan Reageer 2 min. leestijd

Budel-Schoot – Het centrum van Budel-Schoot vormt aanstaande donderdag het toneel voor de jaarlijkse braderie die altijd veel bezoekers trekt. Meer dan vijftig marktkramen vol zonnebrillen, tuingereedschap, zelfgestookte likeur en nog veel meer staan opgesteld op de Grootschoterweg en rond het Vogelsplein. Het belooft een zonnige dag te worden!

Meer en meer marktkramen

Het aantal marktkramen loopt jaarlijks op. Sinds voetbalvereniging Rood-Wit’67 de organisatie van de markt in 2019 overnam weten meer en meer marktkraamhouders de braderie weer te vinden. Met name de lage huurprijs is daar een oorzaak van. Een kraam kost bij een vergelijkbare braderie immers minimaal het dubbele, en vaak zelfs nog meer. De organisatie van de braderie in Budel-Schoot is van plan de prijzen in de toekomst zo laag te houden. Iets verdienen aan de marktkramen is voor de voetbalclub geen doel op zich, want hoe meer marktkramen, hoe meer bezoekers!

Vermaak voor jong en oud

Op het Vogelsplein worden alle bezoekers flink geëntertaind. Daar wordt door de organisatie een terras ingericht, waar jong en oud de hele middag kunnen genieten van de lokale dansverenigingen, acrobatiek, livemuziek en DJ Lars. Er zijn springkussens en knutseltenten voor de allerkleinsten en alle kinderen kunnen lekker lachen bij Clown Makkie. Op het plein is verder ruimte ingericht voor een aantal kinderattracties en vermaak van handboogvereniging De Grensjagers uit Budel. 

Ook is er gedacht aan iedereen die een vrije Hemelvaartsdag het liefst feestend doorkomt. Traditiegetrouw heeft Café De Sport vanaf 12.00 uur een vol terras waar de halve liters rijkelijk vloeien. Voor iedereen die daarna nog behoefte heeft om de dag dansend af te sluiten is er een feestprogramma ingericht op het Vogelsplein. DJ Jens en DJ Siem zorgen daar van 17.00 tot 00:30 uur voor de nodige beats. 

De braderie start om 12.00 uur en de entree is gratis.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie