Rapiditas MEOS Heren C1 Nederlands Handbalkampioen

Algemeen Sport Weert 1 reactie 1 min. leestijd
Achter v.l.n.r: Bas van der Horst, Sam Mijnheer, Merijn Hendrikx, Pieter Zoontjes, Ries Emans, Niels Reinders, Tom Honcoop. Voor v.l.n.r: Sam Pijnen, Nick van der Horst, Willem Pustjens, Bart Lahaije.

Afgelopen weekend werd in Boekel het Nederlands Kampioenschap Breedtesport Handbal georganiseerd. Hier werden de krachten gemeten tussen handbalkampioenen uit het hele land.  

In een afgeladen Sporthal de Burcht haalde het herenteam Rapiditas/MEOS C1 alles uit de kast om de finale te halen. Na verschillende zenuwslopende potten kwam deze laatste ronde binnen handbereik. De waardige eindstrijd eindigde in een gelijke stand, wat betekende dat de heren penalty’s moesten nemen. Met succes! Ze trokken de reeks met 5-4 naar zich toe en mogen zich daarmee Nederlands Handbalkampioen noemen.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
1 reactie