Kermis komt terug in Altweerterheide

Archieffoto WdG - Zomerfeest in Altweerterheide

Op zaterdag 17 juni en zondag 18 juni vindt er weer kermis plaats in Altweerterheide. Het bestuur van de Dorpsraad Altweerterheide heeft via social media bekendgemaakt dat het is gelukt om meerdere attracties te reserveren, dus er zal voor jong en oud wat te beleven zijn.

Het bestuur is momenteel druk bezig om alles op poten te zetten voor het evenement. Er wordt hard gewerkt om ervoor te zorgen dat alles veilig en goed verloopt, zodat iedereen optimaal kan genieten van de kermis. Het belooft dan ook een geweldig weekend te worden, waarbij gezelligheid en vermaak centraal staan.

Het bestuur van de Dorpsraad Altweerterheide houdt de inwoners en bezoekers van het dorp op de hoogte van de ontwikkelingen rondom de kermis. Maar het is voor de dorpsbewoners nu al aan te raden om de datums van de kermis in de agenda te zetten.

Terug van weggeweest

Na een periode van drie jaar zonder kermis in Altweerterheide, ziet het er dit jaar weer positief uit. De kermis kon twee jaar op rij niet doorgaan vanwege de coronamaatregelen en vorig jaar was er geen enkele exploitant te vinden voor de dorpskermis. Echter lijkt het er nu op dat er wel genoeg exploitanten gevonden zijn voor de kermis dit jaar.