Volleybalclinic Myrthe Schoot bij VC Fortutas in Nederweert

Algemeen Nederweert Sport Reageer 2 min. leestijd
Foto via Depositphotos (billiondigital)

Nederweert – Op zaterdag 20 mei wordt er door VC Fortutas een volleybalclinic georganiseerd voor de Nevobo Dames 1 en Heren 1. Volleybalster Myrthe Schoot van het Nederlands team komt de clinic geven.

Myrthe Schoot

Topvolleybalster Myrthe Schoot werd geboren in Winterswijk en groeide daar ook op. Al dertien jaar komt de liberospeelster onafgebroken uit voor het Nederlands team.
Schoot bereikte de nationale top als volleybalster bij Longa’59 uit Lichtenvoorde. Daarna maakte ze naam in de Duitse Bundesliga, vooral bij Dresdner SC. Op de Olympische Spelen van 2016 in Rio greep ze net naast de medailles.

Door het spelen voor verschillende clubs en het werken met diverse trainers heeft Myrthe mooie ervaringen mogen opdoen in de volleybalsport. Deze ervaringen en de kennis die zij heeft opgedaan komt ze delen met de dames en heren van VC Fortutas.

Praktische informatie

De volleybalclinic is interessant voor iedereen – of je nu speler, trainer/coach, volleybal- of sportliefhebber bent. Maar ook als dat niet zo is, ben je van harte welkom om plaats te nemen op de tribune voor een middag vermaak.

De volleybalclinic start om 14.00 uur in Sportcentrum de Bengele in Nederweert en duurt ongeveer twee uur. De entree is gratis. De clinic is mede mogelijk dankzij de opbrengst van VC Fortutas’ deelname aan Rabo Clubsupport.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie