Laatste kans om in te schrijven voor Kiwanis Drakenbootfestival

Nog 4 boten beschikbaar

Drakenbootrace 2022

Op 1 juni 2023 sluit de inschrijving voor de spectaculaire drakenbootrace op de Zuid-Willemsvaart in Weert. Een maand later, op zaterdag 1 juli, belooft het net als voorgaande jaren een gezellig en sportief spektakel te worden op en rondom het water.

Vele teams hebben zich al ingeschreven voor de drakenbootrace. Alle teams, inclusief hoofdsponsor HC Group uit Weert, zullen zich de komende tijd voorstellen via de Facebook-pagina van Kiwanis.

Groot feest

Ook dit jaar wordt het Kiwanis Drakenbootfestival van het begin tot het eind één groot feest! Zowel op het water als aan de wal, met muziek, food en drinks en veel te beleven voor jong en oud.

Na de spectaculaire drakenbootraces op het kanaal wordt het festival afgesloten met een spetterende feestavond voor alle deelnemers en toeschouwers. De bekende band Da Vinci, bestaande uit zeven zeer ervaren muzikanten, komt een bruisend optreden geven.

Laatste kans om in te schrijven

Heeft jouw team zich nog niet ingeschreven? Grijp je laatste kans: er is nog plaats voor vier teams. Inschrijven kan tot 1 juni 2023 via www.kiwanisdrakenbootfestivalweert.nl. Daar vind je ook alles wat je moet weten over de sponsorpakketten.