MS Vereniging Limburg Noord & Midden organiseert inloopmiddagen in Weert

Algemeen Informatie Weert Reageer 1 min. leestijd

In samenwerking met Libra Revalidatie & Audiologie in Weert organiseert MS Vereniging Limburg Noord & Midden inloopmiddagen voor mensen met multiple sclerose (MS) en hun mantelzorgers, familieleden of naasten.

De inloopmiddagen zijn bedoeld als informeel moment waarop bezoekers terecht kunnen voor vragen, praktische informatie of gewoon voor een gezellig kopje koffie of thee met lotgenoten.

Het lidmaatschap van MS Vereniging Nederland is niet vereist om deel te nemen aan de inloopmiddagen. Ook niet-leden zijn van harte welkom om deel te nemen aan deze bijeenkomsten.

Data en tijden

De inloopmiddagen vinden plaats op 17 mei en 14 juni 2023, van 14.00 tot 16.00 uur. Je mag plaatsnemen in de vergaderruimte bij wachtruimte Revalidatie van Libra Revalidatie & Audiologie in Weert. De ingang bevindt zich aan de Vogelsbleek 1, 6001 BE Weert (ingang Land van Horne).

De MS Vereniging Limburg Noord & Midden biedt ondersteuning aan mensen met MS in de regio Limburg. Door het organiseren van deze inloopmiddagen in samenwerking met Libra Revalidatie & Audiologie hopen zij een informeel moment te creëren waar mensen terecht kunnen voor steun en informatie.

Meer informatie: https://msvereniging.nl/regios/noord-en-midden-limburg/

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie