Leeg Kordaatkrat van Lidl is nu 1 euro extra waard

Algemeen Weert Winkelen Reageer 1 min. leestijd

Wie thuis nog een aantal lege kratten Kordaatbier van Lidl heeft staan mag zich rijk rekenen. Tijdelijk ontvang je bij inlevering van een Kordaatkrat namelijk € 1,- extra statiegeld. De reden? Het bier is zó populair dat de kratten opraken.

Dat meldt Lidl zelf middels een bericht op Instagram, waarin de supermarktketen om hulp vraagt. Om alle liefhebbers van het betaalbare biertje te kunnen blijven voorzien in hun behoeften heeft de winkel snel lege Kordaatkratten nodig. Dat de nood hoog is blijkt wel uit het bedankje dat Lidl iedere gulle teruggever belooft: € 1,- extra statiegeld per ingeleverd krat.

Wie wat bewaart, die heeft blijkbaar wat. Lever je acht lege kratten in, dan heb je met dit extraatje dus zomaar weer een volledig gevuld krat terugverdiend. Daar kun je ze niet voor laten staan!

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie