Logistieke operatie voor jubilerende Willibrorduskerk Stramproy

Algemeen Informatie Stramproy Weert Reageer 2 min. leestijd

Update – De St Willibrorduskerk in Stramproy bestaat 100 jaar en dat jubileum gaat niet ongemerkt voorbij. Na een feestelijke opening van het jubileumjaar en het brouwen van het Apolloniabier, zal de kerk haar grootste uitdaging aangaan: het serveren van een gratis lunch aan meer dan 450 belangstellenden op het kerkplein. Het evenement begint op zondag 7 mei 2023 met een feestelijke eucharistieviering voorgegaan door hulpbisschop De Jong, en burgemeester Vlecken zal ook aanwezig zijn.

Gratis lunch

De kerk zal met behulp van vrijwilligers en verenigingen de uitdaging aangaan om meer dan 450 kopjes soep, broodjes, vlaai, koffie en thee, en kindermaaltijden te serveren. Het kerkplein is groot genoeg om alle belangstellenden van een zitplek te voorzien, en er zullen verschillende activiteiten plaatsvinden, waaronder optredens van koren en musici, een fototentoonstelling in de kerk in samenwerking met de Heemkundevereniging, en optredens van vendeliers en volksdansgroepen.

Nog meer activiteiten

Er zal een aparte tent zijn voor kinderen met spelletjes, schminken en ballonfiguren van Clown Twinkel van Creating Memories. Verder zal er een Tuktuk met ijsjes van Clevers en snoepzakken voor kinderen zijn, en de laatste flessen Apolloniabier zullen worden verkocht. Dit Roojer bier is speciaal gebrouwen ter ere van het jubileumjaar en is het perfecte geschenk om te geven of te krijgen. Het kerkplein wordt afgesloten voor verkeer, en alle festiviteiten beginnen om 13:45 uur.

Dit evenement op 7 mei a.s. belooft een gezellige en feestelijke dag te worden om het 100-jarig jubileum van de St. Willibrorduskerk te vieren. Iedereen is welkom om deel te nemen en te genieten van de gratis lunch en alle activiteiten die gepland staan.

Om 9:30 uur start de processie en om 10:00 uur begint de Feestelijke Eucharistieviering.

Update: De lunch is volgeboekt. Er is geen plaats meer voor extra deelnemers.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie