Wonderful Days: 20 jaar DJ Vok in de Aanwinst

Algemeen Nederweert Uitgaan Reageer 3 min. leestijd

Nederweert – Op woensdag 17 mei, de avond voor Hemelvaartsdag, viert Nederweerter DJ Vok zijn 20-jarig DJ-jubileum in de Aanwinst (De Kleine Winst) in Nederweert. ‘Wonderful Days’ is de naam van dit gratis en voor iedereen toegankelijk feest. Die naam is een dikke hint naar de sfeer die de lokale DJ legende (in het dagelijks leven beter bekend als Dennis Verheijen) deze avond zal laten herrijzen.

Bekenden uit het regionale nachtleven

Met dansbare muziek uit de 90’s en 00’s (en daarna) zullen beruchte (Neder)weerter stapavonden van weleer herleven: van eurodance en Spice Girls via Madeira/Zino/Atmoz dance classixs naar happy hardcore en verder. DJ Vok wordt deze avond bijgestaan door drie bevriende DJ’s: Ogre, oDD en S-Sential – alledrie bekenden in het regionale nachtleven.

DJ Vok

In de ruim 20 jaar dat Dennis actief is als DJ heeft hij al op vele feesten, kermissen en festivals de voetjes van de vloer gebracht. In de eerste jaren vooral met stevige dance stijlen zoals hardtrance en hardstyle, en vanaf circa 2010 ook met zijn grote guilty pleasure: meezingers uit de jaren ’90. In het afgelopen decennium kwam daar de populaire ‘freestyle’ bij, voornamelijk samen met zijn muzikale buddy Geert Roemen als duo Vok & Ogre. Welke stijl er ook op de draaitafels ligt: platenkunstenaar Vok zorgt altijd voor een energieke mix met vrolijke sounds, herkenbare acapella’s en onverwachte pareltjes.

Een thuis met platen gemixte opname op een cassettebandje zorgde er in 2002 voor dat Vok zijn eerste echte optreden had in discotheek Grand Madeira. Kort daarna mocht hij in de Santa Domingo draaien op dancefeest ‘Razor’ van mede-platendraaiers Ogre en oDD (Ad Steijvers): het begin van een jarenlang muzikaal partnerschap én vriendschap. Dennis leerde later Weerter DJ S-Sential (Sander Steijvers) kennen, initieel als een liefhebber op de dansvloer, maar door de jaren gegroeid tot zeer vaardig dj, bekend van o.a. de Brouwer.

Naast optredens in vele regionale uitgaansgelegenheden zoals de Carte Blanche (Weert), de Apollo (Helden) en The Energy (Budel), en op regionale evenementen zoals SoundControl, Paperclip Festival en Outrageous Festival, was Dennis ook actief als mede-organisator van allerhande feesten: denk aan de (outdoor) kermisfeesten bij Santa Domingo en Wups Pub, het legendarische Nitro-Gen bij Grand Madeira en diverse 90’s avonden zoals bij Café Os Mam in Weert.

Praktische informatie

Op 17 mei draaien Vok en zijn muzikale vrienden de beste dancefloor knallers uit deze periode, dus trek je dansschoenen aan, oefen je beste moves nog even voor de spiegel en kom uit volle borst meezingen op Wonderful Days!

Het feest begint om 21:30 en de entree is gratis. Ga voor meer informatie naar de Facebook– of Instagram-pagina van DJ Vok of de Facebook-pagina van Eetcafé De Kleine Winst.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie