Man valt van ladder en raakt gewond

De hulpdiensten werden donderdagochtend kort voor het middaguur gealarmeerd vanwege een noodsituatie in de Harry Neijnensstraat in de wijk Fatima. Een man is gewond geraakt nadat hij van een ladder viel tijdens het reinigen van rolluiken.

Het incident vond plaats toen de man bezig was met zijn schoonmaakwerkzaamheden en plotseling de ladder onder hem wegschoof. Hij kwam hard ten val en liep daarbij verwondingen op. Geschrokken buurtbewoners kwamen snel op het geluid van zijn geschreeuw af en boden direct hulp.

Als voorzorgsmaatregel werd ook een traumahelikopter opgeroepen, maar deze bleek uiteindelijk niet nodig te zijn. Ondanks de ernst van de val was de man nog bij bewustzijn en kon hij communiceren met de hulpverleners.

Het slachtoffer werd ter plaatse gestabiliseerd en vervolgens per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Zijn toestand is momenteel stabiel, maar de precieze aard en ernst van zijn verwondingen zijn nog niet bekend.