Diefstal met geweld op fietspad in Budel; politie zoekt getuigen

112 Algemeen Cranendonck Regio Reageer 1 min. leestijd

Budel – Op donderdag 18 mei 2023 vond er rond 19.30 uur een ernstig incident plaats op het fietspad aan de Randweg-oost te Budel.

Er vond een diefstal met geweld plaats. Volgens de politie waren er twee getuigen die het slachtoffer te hulp schoten. De politie wil dan ook heel graag in contact komen met deze getuigen.

Volgens de politie op social media werd het slachtoffer tijdens de diefstal met geweld benaderd door twee individuen, vermoedelijk een man en een vrouw van ongeveer 25 jaar oud. Deze getuigen die te hulp schoten zaten in een donkerkleurige personenauto, waarachter zich een hond bevond.

De politie is ervan overtuigd dat deze getuigen cruciale informatie kunnen verstrekken over de daders en de omstandigheden rondom het incident. Daarom wordt iedereen die de getuigen kent of zelf de betreffende personen is, dringend verzocht contact op te nemen met de politie. Je kan dit doen door te bellen naar het telefoonnummer 0900-8844 en het registratienummer 2023106366 te vermelden.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie