Nieuwe winkel ‘2DE kans shopper’ geopend in Weerter binnenstad

Een nieuwe winkel genaamd “2DE kans shopper” heeft vrijdag haar deuren geopend in de Langstraat, gelegen in de Weerter binnenstad.

De winkel, gevestigd op Langstraat 30, biedt klanten de mogelijkheid om producten een tweede kans te geven, nadat ze zijn teruggestuurd. Bij 2DE kans shopper worden de teruggestuurde producten zorgvuldig gecontroleerd op functionaliteit voordat ze opnieuw worden aangeboden. Alleen producten die in goede staat verkeren en naar behoren werken, krijgen een tweede kans bij deze unieke winkel.

Het concept van 2DE kans shopper is gericht op het bevorderen van duurzaamheid en het besparen van geld. Klanten kunnen Tweedekans producten kopen met een korting van maar liefst 50% van de retailprijzen. Dit biedt niet alleen voordelen voor de portemonnee van de consument, maar ook voor het milieu door het verminderen van verspilling.