Auto en wielrenster botsen in Budel

Budel – De hulpdiensten zijn zaterdag rond 11.45 uur gealarmeerd vanwege een verkeersongeval bij een fietsoversteek aan de Meemortel in Budel.

Een automobiliste, afkomstig van de Heikantstraat, remde af om te controleren of het fietspad vrij was. Nadat ze optrok, botste een wielrenner die van rechts kwam plotseling tegen de auto. De wielrenner kwam vervolgens ten val.

De auto liep aanzienlijke schade op aan het voorscherm als gevolg van de aanrijding. Gelukkig kwam de fietsster er relatief ongeschonden vanaf. Ze werd ter plekke nagekeken door het ambulancepersoneel, maar hoefde uiteindelijk niet mee naar het ziekenhuis voor verdere behandeling.

Een familielid van de fietster kwam ter plaatse en heeft de fiets en de fietsster opgehaald. Ondertussen bood de politie ondersteuning bij het invullen van het schadeformulier.