Overtredingen vastgesteld tijdens bestuurlijke controle in Cranendonck

112 Algemeen Cranendonck Regio 1 reactie 1 min. leestijd

Cranendonck – Op dinsdag 2 mei 2023 hebben de gemeente Cranendonck, de politie en de Veiligheidsregio Brabant Zuid-Oost (VRBZO) gezamenlijk op drie locaties in Budel en Maarheeze een (her)controle uitgevoerd in verband met (illegale) bewoning van arbeidsmigranten en spookbewoning.

De controles waren gericht op het naleven van de geldende wet- en regelgeving. Er zijn overtredingen vastgesteld op basis van de geldende bestemmingsplannen. De gemeente zal hier handhavend tegen optreden.

Handhaving

Om een veilige woonomgeving te waarborgen en de wet- en regelgeving te handhaven, controleert de gemeente Cranendonck op mogelijke strijdige en gevaarlijke situaties. Indien er overtredingen worden vastgesteld, zal de gemeente indien nodig samenwerken met andere betrokken partijen om handhavend op te treden.

Melden van verdachte situaties en overlast

Ook burgers kunnen bijdragen aan een veilige leefomgeving door verdachte situaties en/of overlast te melden. Dit kan telefonisch bij de gemeente Cranendonck via 0495-431222 of bij de politie via 0900-8844. Als je liever anoniem meldt, dan kan dat bij Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000 of www.meldmisdaadanoniem.nl. Anonieme meldingen komen rechtstreeks bij de gemeente terecht en kunnen worden gebruikt voor onderzoek of een controle.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
1 reactie