PIN-storing maakt boodschappen doen voor velen erg lastig

Algemeen Storingen Weert 3 reacties 1 min. leestijd

Update – Op dit moment ervaren veel mensen moeilijkheden bij het doen van boodschappen voor het avondeten. Er is namelijk een landelijke PIN-storing gaande die het betalen met pin onmogelijk maakt. Verschillende supermarkten accepteren op dit moment alleen contant geld als betaalmiddel.

De storing zorgt voor de nodige problemen, vooral tijdens de spitsuren wanneer veel mensen snel boodschappen willen doen voordat ze naar huis gaan. Bij Albert Heijn worden klanten bij binnenkomst geïnformeerd over de pinstoring en worden ze gevraagd om bij de lijnkassa aan te sluiten als ze contant willen betalen. Mensen die gebruik hebben gemaakt van een handscanner of de zelfscan-app, kunnen terecht op het zelfscanplein, maar alleen als ze contant geld bij zich hebben.

De chaos in supermarkten is groot, omdat veel mensen nog niet op de hoogte zijn van de PIN-storing en zonder contant geld niet kunnen afrekenen. Het is daarom verstandig om, als je boodschappen gaat doen, ervoor te zorgen dat je voldoende contant geld bij je hebt om je aankopen te kunnen betalen.

Update: De storing is verholpen. Je kan weer pinnen.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
3 reacties