Woon Event Weert over kopen, verkopen, verbouwen of verduurzamen woning

Op maandag 15 mei 2023 organiseren Veldsink Bastiaans & Winkelmolen, Dwars Makelaars, Warm Wonen in Weert en MHK Notarissen het ‘Woon Event Weert’. Denk je na over het kopen, verkopen, verbouwen of verduurzamen van je woning? De organiserende partijen geven je op het Woon Event Weert graag antwoord op al je vragen.

Vragen en antwoorden

Zo praat Dwars Makelaars je graag bij over de ontwikkelingen op de woningmarkt en informeert Veldsink Bastiaans & Winkelmolen je over de financieringsmogelijkheden. MHK notarissen vertelt je meer over de overdracht, samenwonen en het testament. Van Warm Wonen in Weert ontvang je tips over hoe je jouw woning het beste kunt verduurzamen.

Tijdens het Woon Event Weert krijg je van de deelnemers antwoord op vragen als:

  • Wat zijn de ontwikkelingen op de woningmarkt?
  • Hoe kan ik de aankoop en verbouwing van een woning financieren?
  • Hoe kan ik het verduurzamen van mijn woning financieren?
  • Kan ik mijn (klein)kinderen financieel helpen bij de aankoop van een woning?
  • Hoe kan ik mijn huis verduurzamen?
  • Hoe gaat de overdracht van een woning?
  • Wat moet ik regelen als ik ga samenwonen of als ik kom te overlijden?

Deelnemers

Eind 2022 zijn de financieel adviesbureaus Bastiaans & Winkelmolen en Bastian & Visser samengegaan onder de nieuwe naam Veldsink Bastiaans & Winkelmolen. Inmiddels is het kantoor aan de Biest 18 in Weert voorzien van de nieuwe huisstijl. Om zich voor te stellen nodigt Veldsink Bastiaans & Winkelmolen je graag uit voor het ‘Woon Event Weert’ dat het adviesbureau in samenwerking met Dwars Makelaars, Warm Wonen in Weert en MHK Notarissen organiseert.

Dwars Makelaars, met vestigingen in Weert, Eindhoven en Roermond, zal je als gerenommeerd NVM makelaar volledig bijpraten over de ontwikkelingen op de veranderende woningmarkt. Wat is verstandig als je een huis wilt verkopen of juist wilt aankopen? En wat doet een taxateur eigenlijk? De makelaars, taxateurs en medewerkers van Dwars Makelaars weten het en informeren je.

Warm Wonen in Weert is een initiatief van Gemeente Weert, Wonen Limburg en Weert Energie. Zij zijn er om inwoners van Weert op een onafhankelijke wijze en met kennis en ervaring te helpen om de juiste energiebesparende maatregelen te treffen in hun woning.

MHK Notarissen, gevestigd in Weert, licht toe welke rol de notaris kan vervullen. De notarissen en de medewerkers van MHK Notarissen adviseren op een persoonlijke en laagdrempelige wijze. De tijd van stoffige notarissen is voorbij. MHK Notarissen is een jong kantoor dat midden in de samenleving staat en jou kan voorzien van een eerlijk en deskundig advies op maat, in heldere taal.

Praktische informatie

Wil jij volledig geïnformeerd worden? Kom dan naar het Woon Event Weert op maandag 15 mei 2023 van 19.00 tot 21.30 uur in de Paterskerk in Weert, gelegen aan Biest 43. Breng gerust geïnteresseerde familieleden, vrienden en bekenden mee. Voor een versnapering wordt gezorgd en bezoekers ontvangen leuke attenties van de deelnemers. Wil jij erbij zijn? Meld je dan aan via deze link.