Scoutiviteit op speelveld Johan Willem Frisolaan

Algemeen Uitgaan Weert Reageer 1 min. leestijd
Ingestuurde foto

Scouting Keent-Moesel nodigt avonturiers uit voor een dag vol plezier op zaterdag 13 mei. Van 10.00 uur tot 13.00 uur wordt er een “scoutiviteit” georganiseerd op het grasveldje aan de Johan Willem Friolaan.

Kinderen worden uitgenodigd om kennis te maken met de scoutinggroep en samen met hun vriendjes en vriendinnetjes allerlei leuke activiteiten te beleven. Er zal genoeg te doen zijn om de hele ochtend bezig te zijn, van spelletjes tot speurtochten en nog veel meer.

Natuurlijk is er ook de gelegenheid om iets te eten en drinken en even bij te komen van alle avonturen. De toegang is gratis en iedereen is welkom, ook als je nog nooit eerder bij Scouting Keent-Moesel bent geweest.

Dus als je zin hebt in een ochtend vol plezier en avontuur, kom dan gezellig langs op zaterdag 13 mei van 10.00 tot 13.00 uur op het grasveldje aan de Johan Willem Friolaan en ontdek wat Scouting Keent-Moesel te bieden heeft.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie