Speciale avonden bij Café de Brug

Foto via Depositphotos

Eind november 2022 heeft eigenaar Jasper Haex de deuren van Café de Brug gesloten voor het dagelijkse biertje. Hij opent ze nu enkel voor speciale gelegenheden en naar eigen zeggen heeft hij er daar in mei twee van op de agenda staan.

Silent Disco

Op zaterdag 20 mei staat er weer een nieuwe Silent Disco in samenwerking met Duffe Events op de planning. Deze feestjes bij de Brug zijn tegenwoordig een begrip in de Weerter binnenstad. Dit keer opent Jasper ook de deuren van zijn binnentuin voor extra veel dansjes en drankjes. Een echte lente Silent Disco met DJ’s Sander Steijvers en DJ Watermelone.

Secret Bartending

Daarnaast zal op zondag 28 mei, eerste pinksterdag, de eerste editie van een nieuw concept worden geïntroduceerd: ‘Secret Bartending’. In samenwerking met Mark Horsten van Messcherp Catering gaat dit bijzondere concept van start. Voor € 69,90 kun je avondvullend genieten van een diner in Amusant 2.0-stijl met bijpassende drankjes. Een intieme avond, met maar een beperkt aantal plekken. Reserveren kan via [email protected] of [email protected]. Wees er snel bij als je wilt genieten van de beste cocktails, lekkerste biertjes en natuurlijk meest smaakvolle gerechten van de chef.