Stedelijke Harmonie St. Antonius viert tweede Antoniusdag met concert

Algemeen Uitgaan Weert Reageer 2 min. leestijd
Fotograaf: Marcel Göertz

Een nieuwe traditie is geboren. Vorig jaar is de Antoniusdag zo goed bevallen dat de Stedelijke Harmonie St. Antonius er dit jaar een vervolg aan geeft en wel op zaterdag 3 juni.

Tijdens het ochtenddeel zullen de jubilarissen weer gefêteerd worden. Aan het begin van de middag gaan ze allerlei spellen met elkaar spelen. Vanaf 15.00 uur zullen ze dan het Weerter publiek amuseren met een kort concert. Aansluitend zal Jan Doe, een jonge startende band uit Weert, jou kennis laten kennismaken met hen.

Locatie

Alle activiteiten vinden in en bij Theater de Huiskamer plaats. Dus ben je zaterdagmiddag 3 juni in de stad? Loop dan zeker even langs vanaf 15.00 uur of neem misschien zelfs een drankje op het terras van Theater de Huiskamer en geniet van alle muziek!

Over de Stedelijke Harmonie St. Antonius

De Stedelijke Harmonie St. Antonius is het oudste harmonieorkest in Weert, maar is jong van geest. Want welk harmonieorkest heeft er eerder op Bospop gespeeld of in de Bosuil bijvoorbeeld? Wil je kennismaken met deze vereniging kom dan zeker 3 juni naar Theater De Huiskamer of loop een keer binnen bij de repetitie op dinsdagavond vanaf 20.00 uur in Muziekhuis Weert gelegen aan de Schuttebeemd 132. Of kijk op www.sintantonius-weert.nl.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie