SV Laar JO 13-2 kampioen in de derde klasse

Algemeen Laar & Hushoven Sport Weert Reageer 3 min. leestijd

JO 13-2 heeft een mooie prestatie geleverd. Na een dik verdiende 7-1 overwinning op ZSV uit Deurne werd het kampioenschap in de derde klasse veiliggesteld. Onder luide aanmoediging van ouders en bekenden wist het team met overtuiging de benodigde drie punten binnen te slepen.

Wedstrijdverslag

Door inzet en goed overspelen wist SV Laar al vanaf de eerste minuut kansen te creëren. Dit resulteerde dankzij twee treffers van Deon Lemmen binnen vijftien minuten al in een 2-0 voorsprong. Vijf minuten later tekende Nick van Cranenbroek na een fraai schot voor de 3-0. Met deze score op zak ging het team de rust in.

Na de rust ging ZSV meer druk zetten, waardoor SV Laar het wat moeilijker kreeg. Door goed samen te blijven werken werden al snel achter elkaar de 4-0 (door Bea-Nando) Jacobs en 5-0 (door Nick van Cranenbroek) gemaakt. Het kampioenschap was hierdoor al bijna een feit, maar SV Laar wilde meer. Bea-Nando Jacobs wist na een mooie aanval door de verdediging te breken en raak te schieten: 6-0.

ZSV had gedurende de wedstrijd een aantal kansen gehad, maar verzuimde mede door goed keeperswerk van Owen van de Kruijs te scoren. In de laatste tien minuten wisten de spelers de keeper van SV Laar toch te passeren, waardoor het 6-1 werd. Kort daarna zette Emirkan Erdem de eindstand op het scorebord door met een paar mooie passeerbewegingen de verdediging van de tegenstander kansloos laten.

Verdiend kampioen

Dankzij de overwinning is SV Laar JO 13-2 met nog één speelronde te gaan niet meer in te halen door de concurrentie. Met tot nu 8 overwinningen, 1 gelijkspel en slechts 1 verliespartij is het team verdiend kampioen geworden.

SV Laar JO 13-2 heeft gedurende het seizoen een mooie ontwikkeling doorgemaakt. Onder leiding van de leiders en trainers, Fatih Yucel, Samantha Ang, Brian Frederiks en Edwin Houben, heeft het team laten zien goed samen te kunnen werken, maar vooral ook samen veel plezier te beleven. Dit maakte het een hecht team van spelers die er met elkaar voor willen gaan. Het harde werk heeft zijn vruchten afgeworpen. De spelers van JO 13-2 mogen trots zijn op wat ze hebben bereikt.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie