’t Volle Gaas Weekend in Ospel komt er weer aan

Algemeen Nederweert Regio Uitgaan Reageer 2 min. leestijd
Foto via: Depositphotos (kalinovsky)

Ospel – Het Agrarisch Jongeren Kontakt (AJK) Midden-Limburg slaat opnieuw de handen ineen met het Combineraceteam Ospel om het sensationele ’t Volle Gaas Weekend te organiseren. Dit evenement belooft een weekend vol geweldige muziek en ruig entertainment, met een vleugje boerenstijl.

Het ’t Volle Gaas Weekend zal plaatsvinden op 10 en 11 juni in Ospel. Het festivalterrein, gelegen aan de Vrijkebomenweg, zal het bruisende epicentrum van deze bijzondere gebeurtenis zijn.

Programma

Het programma van het ’t Volle Gaas Weekend barst van de activiteiten.

Zaterdag – Feestavond

Op zaterdagavond 10 juni kunnen bezoekers genieten van een spetterend tentfeest met live-optredens van The Velvet Roses en DJ Diego. Deze muzikale sensaties zullen het publiek zeker in beweging brengen. Een kaartje voor zaterdag kost slechts 12,50 euro.

Zondag – NK Combinerace

Op zondag 11 juni staat het Nederlands Kampioenschap Combinerace centraal, waarbij deelnemers hun vaardigheden in de landbouwmechanisatie kunnen laten zien. Naast deze spannende race zullen er ook verschillende kinderactiviteiten, een cross en nog veel meer plaatsvinden.

Op zondag bedraagt de toegangsprijs 7,50 euro. Kinderen tot en met 12 jaar hebben gratis toegang tot het evenement.

Tickets

Tickets voor het ’t Volle Gaas Weekend zijn beschikbaar via de volgende link: https://shop.eventix.io/fa385b51-af98-11ec-b3c4-9e36bf7d673e/tickets.

Het ’t Volle Gaas Weekend belooft een onvergetelijk spektakel te worden waar jong en oud van kunnen genieten. Mis deze kans niet om te genieten van fantastische muziek, spectaculaire races en een boerse sfeer. Ze hopen je te zien op 10 en 11 juni in Ospel!

Meer informatie: https://www.facebook.com/vollegaasweekend/

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie