The Ray-Stabbing Singers presenteren Mystery Tour 2023

Algemeen Uitgaan Weert Reageer 1 min. leestijd

Betreed een wereld vol magie en mysterie met The Ray-Stabbing Singers tijdens hun aankomende optreden op zaterdag 3 juni. Onder leiding van dirigent Theo Collaert neemt dit sprankelende koor je mee naar hogere sferen met zijn wonderlijke en nieuwe arrangementen.

De Mystery Tour belooft een avond vol betovering te worden, waarbij het professionele combo het koor begeleidt. Naast de adembenemende vocale prestaties van The Ray-Stabbing Singers, kunnen bezoekers ook genieten van enthousiaste optredens van Linda Smeets, Stefan Wolter, Rick’s Clarinet Choir en een spectaculaire show van illusionist Martijn Tullemans. Het geheel wordt op eigen wijze gepresenteerd door Erik Fikken.

De avond vindt plaats op 3 juni 2023 om 20.15 uur in het Munttheater Weert, gelegen aan het Collegeplein 3. Dit evenement is speciaal bedoeld voor allen die van muziek houden en The Ray-Stabbing Singers een warm hart toedragen. De kaartjes kosten €13 en zijn inclusief een pauzedrankje. Kaartjes kunnen worden gekocht via het Munttheater.

Laat je meeslepen en betoveren door de magische klanken van de Mystery Tour. Mis deze unieke kans niet om te genieten van een avond vol muzikale verwondering en mysterie met The Ray-Stabbing Singers en hun bijzondere gastartiesten.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie