Twee auto’s beschadigd na brand op verzorgingsplaats A2

Op woensdagavond rond 20:00 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd vanwege een autobrand op de snelweg A2. Op verzorgingsplaats Meiberg (ter hoogte van Burger King) stond een auto in brand.

De ellende begon toen er tijdens het rijden plotseling rookontwikkeling ontstond in het voertuig. De bestuurder nam het besluit om zijn auto te parkeren. Helaas greep de brand razendsnel om zich heen, waardoor de auto in lichterlaaie kwam te staan. De bestuurder slaagde er nog wel in om enkele waardevolle spullen uit het brandende voertuig te redden.

Door de intense hitte raakte ook de naastgelegen geparkeerde auto beschadigd. De vlammen bereikten deze auto en veroorzaakten schade. De brandweer kwam snel ter plaatse om het vuur te blussen. Tijdens de brand was er sprake van flinke rookontwikkeling. Niemand raakte gewond.