Tractor botst tegen boom en kantelt in Ospel

Ospel – Op woensdag rond 12:30 uur zijn de hulpdiensten gealarmeerd vanwege een ernstig verkeersongeval op de Witteplakdijk in Ospel.

Een tractor was van de weg geraakt en tegen een boom gebotst. Het landbouwvoertuig kantelde door de impact en de boom knakte. Direct werd groot alarm geslagen en zowel de brandweer als een traumahelikopter werden opgeroepen. Na enige tijd werd de traumahelikopter geannuleerd.

In het landbouwvoertuig zaten een man en een vrouw. Helaas raakte de vrouw zwaargewond bij het ongeval en werd met spoed per ambulance naar het ziekenhuis in Venlo vervoerd. Ter plaatse is de man medisch onderzocht in een ambulance en uit voorzorg naar het ziekenhuis gebracht voor controle.

De brandweer heeft zich beziggehouden met het verwijderen van de boom, die in stukken werd gezaagd om de weg vrij te maken. De politie is ter plaatse gekomen en heeft een verslag opgemaakt van het ongeval. Op dit moment is de toedracht van het incident nog onbekend en zal verder worden onderzocht.

Bekijk een video: https://youtu.be/NKwuNcDhPW8