Vanaf 1 juni stemmen voor Architectuurprijs 2023

Algemeen Weert Reageer 1 min. leestijd

Het thema van de Architectuurprijs voor Weert en Nederweert 2023 is ‘verduurzaming’. Een zeer breed begrip: de inpassing van energiebesparende maatregelen in ontwerp en vormgeving is voor de hand liggend, maar ook circulair bouwen, herbestemming en revitalisering van gebouw en omgeving kunnen de levensduur verlengen, de CO2-voetafdruk verkleinen of een bijdrage leveren aan een betere, toekomstbestendige leefomgeving.

10 genomineerden

Uit de ingezonden projecten zijn er 10 genomineerd. Deze worden vanaf 1 juni voorgesteld op de website www.architectuurlijkweert.nl, waarna iedereen een stem kan uitbrengen op zijn of haar voorkeursproject en dit van commentaar kan voorzien. De inzender van het meest pakkende commentaar wordt beloond met een dinerbon van Restaurant Marrees.

Ook stemmen op de weekmarkt

Traditiegetrouw staat er op de weekmarkt in Weert op zaterdag 3 juni ook een kraam waarin gestemd kan worden.

Op zondag 25 juni om 16.00 uur worden tijdens het Cultureel Lint de winnende projecten bekendgemaakt. Dit gebeurt in Brasserie-Hotel Antje van de Statie aan het Stationsplein in Weert.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie