Drie dagen volleybal en feest in Budel

Algemeen Cranendonck Reageer 3 min. leestijd
Foto door Frank van Mierlo

Budel – Op 2, 3 en 4 juni vindt alweer de 51e editie van het Ledûb Volleybal Festival plaats. Hét evenement voor zowel volleyballers als niet-volleyballers, want ook als je niet meedoet is er meer dan genoeg te beleven op het sportpark in Budel. De entree is gratis, dus je kunt gewoon binnenlopen.

21 artiesten, verdeeld over twee stages

De organisatie heeft zeker niet stilgezeten de afgelopen maanden. Er is een mooie line-up samengesteld met maar liefst 21 artiesten, waaronder de feestbands The Wetnecks en Weekend Warriors, maar ook veel dj-acts als Lampegastuh, Sjieke Bazen en Bonte Carlo. 

Net als andere jaren zijn er twee grote stages. In de tent vind je de Derckx stage en buiten bij de beachvelden kun je terecht op de SexyVolley stage. Met name het laatstgenoemde podium heeft dit jaar een flinke upgrade gekregen.  

Bijna 40% meer inschrijvingen

Waar de laatste jaren steeds een lichte stijging te zien was in het aantal inschrijvingen, ging het dit jaar wel erg hard. Met bijna 40% meer inschrijvingen en 30% meer campinggasten is het evenement wat volleybal betreft helemaal uitverkocht. Er passen simpelweg niet meer teams op de beschikbare velden. Wie denkt dat het festival alleen lokaal een begrip is heeft het mis, want er worden onder meer ruim 200 volleyballers uit Duitsland verwacht. Ook doen er teams uit Frankrijk en Engeland mee. In totaal verwacht de organisatie dit weekend zo’n 2.500 volleyballers. 

Programma

Op vrijdag begint de feestavond om 20.00 uur en gaan de lampen weer aan om 01.00 uur. Op zaterdag wordt er gevolleybald tussen 10.00 en 17.00 uur. De dj’s en bands treden doorlopend op tussen 12.00 en 01.00 uur. De zondag is vergelijkbaar met de zaterdag. Ook dan wordt er gevolleybald tussen 10.00 en 17.00 uur en zullen de artiesten aftrappen om 12.00 uur. Rond 22.00 uur zullen de laatste nummers door de boxen klinken. 

Mede vanwege de flinke stijging van het aantal inschrijvingen verwacht de organisatie drukke feestavonden. Kom dus op tijd; zo voorkom je dat je langer moet wachten bij de ingang of muntverkoop. Wil je meer weten? Op www.ledubvolleybalfestival.nl vind je alle praktische informatie en een overzicht van de volledige line-up.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie