Veiligheidswaarschuwing: Jumbo Biologische Hele Sperziebonen

Waarschuwingen WdG+ Reageer 1 min. leestijd
Foto via Jumbo

Jumbo roept per direct Jumbo Biologische Hele Sperziebonen 450g met houdbaarheidsdatum 1-3-2025 terug. Het product bevat sporen van zwarte nachtschade. Het eten hiervan kan leiden tot ernstige gezondheidsklachten. Klanten wordt dringend geadviseerd dit product met genoemde houdbaarheidsdatum niet te consumeren.

Om welk product gaat het?

  • Jumbo Biologische Hele Sperziebonen 450g
  • Streepjescode: 8718452637010
  • Te Gebruiken Tot (TGT): 1-3-2025

Klanten die het product gekocht hebben in een van de winkels of via Jumbo.com, kunnen het product terugbrengen naar een Jumbo-winkel. Zij krijgen dan het aankoopbedrag terug. Een aankoopbon is niet nodig. Voor meer informatie kunnen klanten contact opnemen met de klantenservice via 0800 – 0220 161 of Jumbo.com.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie