Zonnige weekmarkt in beeld

De weekmarkt trok vandaag weer aardig wat mensen naar de Weerter binnenstad, zowel lokale inwoners als bezoekers van nabijgelegen vakantieparken kwamen samen om te genieten van de zonnige dag.

Met de zon hoog aan de hemel en aangename temperaturen was het de perfecte dag om een bezoek te brengen aan de weekmarkt. Mensen struinden langs de kraampjes en werden verleid door de kleurrijke en geurige producten die werden aangeboden.

Vooral de aardbeienkraam was een absolute trekpleister. De zoete geur van rijpe aardbeien vulde de lucht en zorgde ervoor dat menig bezoeker niet kon weerstaan aan de verleiding om een bakje van deze sappige vruchten te kopen.

Naast de aardbeienkraam deed ook de bloemenkraam weer goede zaken. Boeketten waren populair bij bezoekers die graag wat kleur en vrolijkheid in huis wilden halen. De bloemen zorgden voor een sfeervol decor en droegen bij aan de gezelligheid van de markt.


Een fotobijdrage van Theo Van de Winkel