Zonovergoten Zeskamp Moesel vol sport, spanning en plezier

Algemeen Uitgelicht Weert Reageer 1 min. leestijd

Op zondag vond de 37e editie van Zeskamp Moesel plaats op de velden van MMC Weert. Het evenement bracht de ultieme zeskampervaring met zich mee, gekenmerkt door sportieve uitdagingen, spanning, plezier en natuurlijk wat biertjes.

In tegenstelling tot vorig jaar waren de weergoden dit keer genereus gestemd. De zon straalde fel aan de hemel, waardoor de waterspellen populair werden onder de deelnemers.

Een groot aantal teams streden de hele dag door in ludieke spellen om de felbegeerde eerste prijs te bemachtigen. De behaalde punten werden zorgvuldig bijgehouden en het team met de hoogste score mocht zich de trotse winnaar noemen van de Tjeu Schreurs wisseltrofee.

Na een intensieve dag vol competitie en teamgeest werd de zeskamp afgesloten met een spetterende feestavond. De deelnemers, supporters en organisatoren kwamen samen om te genieten van muziek, dans en gezelligheid. Het was een perfecte gelegenheid om terug te kijken op de dag vol memorabele momenten en nieuwe en/of versterkte vriendschappen.

Bekijk een sfeervideo: https://youtu.be/WmwxC96pXJY

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie