BAL schrijft record aantal teams in voor breedtesport

Basketbal wordt steeds populairder onder de jeugd. Dit heeft ertoe geleid dat Basketbal Academie Limburg volgend jaar een record aantal teams inschrijven voor de verschillende competities. Zo is het mogelijk voor elke jongen of meisje lekker te basketballen op zijn of haar niveau.

Tevens zullen BAL (Weert) en Aeternitas (Stramproy) hun samenwerking verder uitbouwen en onder de naam BAL verder gaan en trainingen en wedstrijden organiseren in de sporthal van Stramproy.

De voorlopige teams die worden ingeschreven:

 • U10-1
 • U12-1
 • U12-2
 • U14-3
 • U14-4
 • U16-2
 • U16-3
 • U16-4 (Stramproy)
 • U18-1 (Stramproy)
 • U20-1
 • U20-2
 • Senioren Heren  H4 – H5 en H6

In welke divisie deze teams gaan spelen zal in de komende weken bekend worden, maar zeker is dat iedereen op het juiste niveau kan basketballen, zowel de beginners als degenen die al wat langer basketballen. Nieuwe leden zijn nog van harte welkom, zowel in Weert als Stramproy.

Heb je zelf ooit gebasketbald en lijkt het je leuk om een jong team (misschien wel met jouw (klein)zoon of dochter) training te geven, laat het BAL weten en geef je op als vrijwilliger. Ze kunnen je hulp goed gebruiken. 

Ga voor meer informatie naar de website: basketbalacademielimburg.nl.