Aangehouden man verdacht van meerdere strafbare feiten

112 Algemeen Weert 3 reacties 1 min. leestijd
Archieffoto WdG - Politie bij NS-station

Afgelopen weekend heeft de politie op het station in Weert een man gearresteerd die in het bezit was van meerdere kledingstukken met beveiligingstags. De man werd aangehouden op verdenking van heling, nadat bleek dat alle kledingstukken gestolen waren.

Onderzoek

Het onderzoek heeft uitgewezen dat de gestolen kledingstukken afkomstig waren van drie verschillende diefstallen in het centrum van Weert.

Zakkenrollerij

Tijdens de insluiting van de verdachte werd hij herkend als mogelijke dader van een zakkenrollerij die enkele weken geleden plaatsvond, zo meldt de politie via social media. Gezien de herhaalde betrokkenheid van de verdachte, is besloten om de man voorlopig in hechtenis te houden.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
3 reacties