Brand in spoelbak van toilet in appartement Looimolenstraat

112 Algemeen Brandweer Weert Weert 1 reactie 2 min. leestijd

Update – Vrijdagavond werd de brandweer gealarmeerd voor een woningbrand in de Looimolenstraat in Weert. Een buurman sloeg alarm nadat er rookontwikkeling was waargenomen en de rookmelder afging.

Het was onduidelijk of er nog personen in het appartement aanwezig waren. De politie arriveerde als eerste ter plaatse en zorgde ervoor dat de overige bewoners van het complex in veiligheid werden gebracht.

Met spoed rukte de brandweer uit en forceerde de deur van het appartement. Er bleek er niemand thuis te zijn. De brand was snel onder controle en was ontstaan in de badkamer. De brand had voor aanzienlijke rookontwikkeling gezorgd. De exacte oorzaak van de brand op de badkamer is nog onbekend.

Een andere bewoonster van het complex werd ter plaatse door ambulancepersoneel nagekeken, maar hoefde niet naar het ziekenhuis te worden vervoerd.

De bewoner van het appartement waar de brand woedde is inmiddels op de hoogte gesteld van het incident. Zijn woning is tijdelijk onbewoonbaar. Een medewerker van Stichting Salvage is onderweg om de situatie van zijn appartement en andere woningen in het complex te beoordelen en passende nazorg te bieden. Mogelijk dat andere appartementen ook lichte rookschade hebben opgelopen.

Update: De brand is ontstaan in de spoelbak van het toilet. Hoe deze opmerkelijke brand heeft kunnen ontstaan is niet bekend.

Bekijk een video: https://youtu.be/8TuZ8JZ78qI

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Tags:
Deel dit bericht
1 reactie