IJssalon Florence in Nederweert wint voor vijfde keer titel ‘IJssalon van het Jaar’

Algemeen Nederweert Regio Uitgelicht 1 reactie 2 min. leestijd

Nederweert – Een spannende dag voor de zes finalisten in de strijd om de titel ‘IJssalon van het jaar 2023’. Vandaag is namelijk de winnaar bekendgemaakt. IJssalon Florence uit Nederweert was een van de genomineerden.

Nominatie dankzij nieuwe ijscreatie

De nominatie werd verzilverd door Steff Janssen met zijn ijscreatie Mirzano. De ijscoupe rondom de smaak stracciatella gooide hoge ogen tijdens de IJsvakwedstrijden eerder dit jaar. Naar aanleiding van deze nominatie zijn, naast IJssalon Florence, ook 5 andere ijssalons bezocht door mystery guests. Daarnaast werd elke kanshebber op de titel onderworpen aan een strenge hygiëne-inspectie.

Bekendmaking

Om 16:15 uur werd in alle 6 genomineerde ijssalons een gouden envelop geopend met daarin het verlossende antwoord op de vraag ‘Wie mag zich een jaar lang IJssalon van het jaar noemen?’. In Nederweert gebeurde dit na een woordje van burgemeester Birgit Op de Laak uit Nederweert.

Steff: “Een spannend moment, maar het is fantastisch om te kunnen vertellen dat wij onszelf voor de vijfde keer op rij IJssalon van het Jaar mogen noemen! Zeker ook voor mijn ouders, aangezien zij na dit ijsseizoen het stokje aan mij zullen overdragen. Ik ben super trots op deze prestatie, onze vaste medewerkers en het complete team. Deze overwinning zullen we flink vieren!”

IJssalon Florence deelt deze overwinning uiteraard ook graag met zijn klanten. Via sociale media zullen zij diverse feestelijke acties bekendmaken.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
1 reactie