Bufkes Heythuysen officieel geopend

Heythuysen –  De Bufkes vestiging in Heythuysen is officieel geopend. Eind vorig jaar kondigde de Limburgse broodjesformule aan een vestiging te openen in Heythuysen in een pand dat eigendom is van Heerschap Groep. 

De gloednieuwe Bufkes vestiging is geopend op het nieuwe horecaplein in Heythuysen aan de Dorpstraat, gelegen achter Albert Heijn Heerschap. ‘’Het is de eerste weken al een drukte van jewelste geweest’’, vertelt Charles Sampers. 

‘’Deze langverwachte toevoeging in Heythuysen biedt inwoners én toeristen een plek om iedere dag lang van de heerlijke van de zon te genieten onder het genot van een hapje en drankje. Met de ideale ligging van het horecaplein, de duizenden wekelijkse toeristen in deze regio en daarbij de Limburgse lekkernijen van Bufkes, is het een garantie voor succes!’’, aldus Stan Heerschap. 

Onder genot van een lekkere lunch, zagen wethouder Martens en projectleider Ponsen van de gemeente Leudal, diverse klanten toestromen. Vanuit zowel het parkeerterrein van Albert Heijn Heerschap via de nieuwe passage als via de Dorpstraat. Met deze lunch is het succes gevierd van de tot standkoming van het horecaplein. Een lang gekoesterde wens ook vanuit de gemeente. 

Het horecaplein zelf zal zich steeds meer ontpoppen tot een levendige bestemming. Het tweede horecapand zal naar verwachting op korte termijn al verhuurd zijn. Voor ambitieuze horecaondernemers is er nog een kans. Er is namelijk nog één horeca-unit met terras te huur. Een unieke gelegenheid om deel uit te maken van het bruisende plein. 

Voor meer informatie of om de mogelijkheden van het huren van het beschikbare horecapand te bespreken kan contact opgenomen worden met Maarten Kirkels van Hermans Makelaardij. 


Op de foto: Charles Sampers, Directeur/Eigenaar Van Melik Food Groep, trakteert de betrokkenen wethouder Martens, projectleider Ponsen, eigenaar Stan Heerschap en makelaar Maarten Kirkels op een lunch om de succesvolle opening te vieren.