Extra tickets beschikbaar voor Berget Lewis, Edsilia Rombley en Lex Uiting in Ell

Algemeen Leudal Uitgaan Reageer 1 min. leestijd

Ell – Voor Something Ell’s: In Concert op zaterdag 24 juni zijn 50 extra zitplaatsen beschikbaar gemaakt. De verkoop van de extra tickets gaat op zaterdag 3 juni van start. Naast de zitplaatsen zijn ook nog staanplaatsen beschikbaar. 

Het belooft een spectaculaire avond te worden met een geweldige line-up waarbij Berget Lewis, Edsilia Rombley, Lex Uiting en Linda Smeets onder begeleiding van Fanfare Ellona hun opwachting zullen maken. De avond zal worden afgesloten met een knallende afterparty verzorgd door dj’s Wouter van der Goes en Frank van ’t Hof (bekend van NPO Radio 2). 

Tickets zijn beschikbaar via somethingells.nl (op = op). De feestlocatie is ‘Achter de Fuus’ op de Hoogstraat in Ell.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie