Fietser botst achterop auto op Johan Willem Frisolaan

Woensdag omstreeks 16:30 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd vanwege een verkeersongeval op de Johan Willem Frisolaan in Weert. Op de kruising met de Laurenburg/Willemshof vond een botsing plaats tussen een fietser en een personenauto.

Het ongeval vond plaats toen de personenauto vanuit de Johan Willem Frisolaan richting de Ringbaan-Zuid reed en de fietser vanuit de Willemshof in de richting van de Laurenburg fietste. Bij het oversteken kwamen de fietser en de personenauto met elkaar in botsing, waardoor de fietser ten val kwam. De bestuurster van de auto kwam gelukkig met de schrik vrij. De achterzijde van de personenauto liep lichte schade op door de klap.

Na het incident werd de fietser gevraagd of hij een ambulance ter plaatse wilde hebben. Uiteindelijk werd besloten om naar een huisarts te gaan. Gelukkig kon de fietser opstaan en zelf naar huis fietsen. De politie verleende ondersteuning bij de afwikkeling van het ongeval.

Eerder ongeval

Eerder deze week vond op hetzelfde kruispunt nog een verkeersongeval plaats. Toen raakten twee personenauto’s betrokken bij een ongeval. Het is extra druk met verkeer op dit punt omdat elders in de wijk werkzaamheden plaatsvinden aan de riolering. De belangrijke toegangsweg naar de wijk, de Nassaulaan, is afgesloten.