Gasten Misshi Sushi staan voor gesloten deur

Algemeen Weert 5 reacties 1 min. leestijd

Afgelopen weekenden werden teleurgestelde gasten geconfronteerd met de sluiting van Misshi Sushi, een (voormalig) sushi-restaurant aan de Korenmarkt in Weert. Bij aankomst bij het restaurant ontdekten ze dat de deuren gesloten waren en het interieur grotendeels was verwijderd. Het restaurant is al een aantal weken gesloten.

Ondanks dat de website en de Facebookpagina van het restaurant nog steeds actief zijn, kunnen gasten geen contact krijgen via telefoon. Ook via Thuisbezorgd kun je niet meer bestellen. Online reserveringen worden echter nog steeds geaccepteerd, maar het resultaat is dat mensen voor een gesloten deur staan.

Misshi Sushi is officieel uitgeschreven uit het handelsregister van de Kamer van Koophandel, wat wijst op een permanente sluiting. Uit navraag blijkt dat het restaurant inderdaad is gesloten. Er was geen keukenpersoneel meer te vinden om het restaurant draaiende te kunnen houden.

Gelukkig zijn er in Weert nog steeds tal van andere restaurants waar sushi-liefhebbers terecht kunnen. Hoewel de sluiting van Misshi Sushi wellicht een gemis zal zijn voor de Weertenaren, biedt de diversiteit van eetgelegenheden in de stad nog steeds voldoende alternatieven.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
5 reacties