Groots programma tijdens Bantopa op 2 juli

Algemeen Uitgaan Uitgelicht Weert Reageer 3 min. leestijd

Op zondag 2 juli zal het bruisende evenement Bantopa plaatsvinden op de Nieuwe Markt in Weert. Het belooft dit jaar een spectaculaire editie te worden, met een line-up vol geweldige artiesten en een diversiteit aan activiteiten voor jong en oud. Het evenement wordt gepresenteerd door de energieke host Major Dreamin’ en zal door DJ Sem begeleid worden met opzwepende muziek.

Speciale artiesten

In de middag zal de sensationele salsaband Porque No het publiek betoveren met zijn unieke stijl en ongekende talent. Ook de muziekformatie Extazz Musica, die al jarenlang een vertrouwd gezicht is op het podium, zal de bezoekers trakteren op een onvergetelijke show. 

Als hoogtepunt van Bantopa zal in de avond niemand minder dan Trafassi het podium betreden. Samen met zijn band sleept Edgar Burgos het publiek mee in een muzikaal avontuur dat bestaat uit energieke optredens en aanstekelijke deuntjes, zoals ‘kleine wasjes, grote wasjes’.

Samen genieten

Bantopa is niet alleen een muziekfestival. Het draait ook om elkaar ontmoeten, samen genieten van fijne muziek, dansen en culinair verwend worden. Gedurende de dag zullen drie getalenteerde dansgroepen uit Weert hun kunsten vertonen op de dansvloer. Daarnaast zal As Arraias het podium in de middag enkele keren betreden om het publiek te vermaken met Braziliaanse percussieklanken.

Voor de jongere bezoekers van Bantopa is er een speciaal kinderplein, waar ze kunnen genieten van allerlei leuke activiteiten. Zo kunnen ze onder andere een uniek Bantopa-shirt inkleuren om mee naar huis te nemen en krijgen ze de kans om samen met een zeemeermin en een unicorn van The Talentbox op de foto te gaan. Deze bezigheden zullen de kinderen betoveren en zorgen voor onvergetelijke herinneringen.

Kortom, Bantopa 2023 belooft een geweldig evenement te worden waarbij muziek, dans, plezier en culinair genieten centraal staan. Met een indrukwekkende line-up van artiesten, waaronder Porque No, Extazz Musica en Trafassi, is er voor elk wat wils. Noteer zondag 2 juli vanaf 13.00 uur in je agenda, houd de Facebook-pagina in de gaten voor de laatste ontwikkelingen en mis dit spektakel niet!

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie