Getuigen gezocht van ernstige aanrijding met 10-jarige jongen in Stramproy

112 Algemeen Belgie Dorpen 1 reactie 1 min. leestijd

Zaterdagmiddag 10 juni rond 13:00 uur vond er in Stramproy op de Frans Strouxstraat een aanrijding plaats tussen een bestelauto en een fietser. De jongeman op de fiets raakte hierbij zwaargewond. De politie is op zoek naar getuigen van dit ongeval.

Door nog onbekende oorzaak kwamen de bestelauto en de fietser met elkaar in botsing. De fietser is een 10-jarige jongen uit het Belgische Kinrooi. Het kind raakte bij deze aanrijding zwaargewond en werd overgebracht naar het ziekenhuis.

Onderzoek

De politie onderzoekt de toedracht van de aanrijding en is hiervoor op zoek naar getuigen. Ben je getuige geweest van de aanrijding of was je kort voor of tijdens de aanrijding in de omgeving en heb je mogelijk dashcambeelden waarop de bestelauto of de jonge fietser in beeld zijn? Of woon je in de omgeving van de Frans Strouxstraat en heb je bewakingscamera’s waarop beiden te zien zijn? Neem dan contact op met telefoonnummer 0900-8844.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
1 reactie