Hermans Makelaars neemt Richard Schroeten Makelaars over

Hermans Makelaars, een prominente makelaar in Midden-Limburg met vestigingen in Weert en Heythuysen, is verheugd aan te kondigen dat ze de portefeuille hebben overgenomen van Richard Schroeten Makelaars in Weert.

Deze strategische overname versterkt Hermans Makelaars’ positie in de woning- en vastgoedmarkt van Midden-Limburg en Weert in het bijzonder. Het is een bewuste keuze die past in de groeistrategie van het bedrijf, gericht op het verder uitbouwen van hun positie in die regio Midden-Limburg.

“Deze overname betekent een belangrijke stap in onze voortdurende groeistrategie.” zegt Frank Hermans directeur Hermans Makelaars. “We zijn ervan overtuigd dat het toevoegen van de portefeuille van Richard Schroeten Makelaars aan onze groep ons in staat zal stellen om een nog uitgebreider en gevarieerder aanbod te bieden aan onze klanten en om onze marktpositie in de regio Weert en Midden-Limburg te verstevigen.”

Hermans Makelaars is er trots op dat ze de traditie van uitstekende service en lokale expertise van Richard Schroeten Makelaars kan voortzetten en verder kan ontwikkelen. Klanten kunnen blijven rekenen op kwaliteit en de persoonlijke service die ze gewend zijn, ook onder de naam Hermans Makelaars.

Over Hermans Makelaars

Hermans Makelaars, met kantoren in Weert en Heythuysen, is een toonaangevende makelaar in Midden-Limburg, Het heeft een lange geschiedenis en sterke reputatie op het gebied van klantenservice en lokale kennis. Door continu te investeren in groei en ontwikkeling streeft Hermans Makelaars ernaar de beste service te bieden aan klanten die op zoek zijn naar hun droomhuis, zakelijk vastgoed of uitstekende investerings-mogelijkheden.