Inschrijving TC Weert – Scholt Energy Teamtoernooi 2023 geopend

Algemeen Sport Weert Reageer 2 min. leestijd
Foto via Depositphotos (mikdam)

Heb je altijd al eens met een team een tennistoernooi willen spelen? Grijp dan nu je kans en schrijf je snel in voor het TC Weert – Scholt Energy Teamtoernooi 2023 via www.tcweert.nl/toernooien. Inschrijven kan tot 1 augustus. Let op: vol = vol. Een overzicht van de inmiddels ingeschreven teams is online te vinden op www.toernooi.nl

Wanneer is het tennistoernooi?

Het toernooi wordt gespeeld van zaterdag 26 augustus t/m zondag 3 september op het tennispark van T.C. Weert aan de Fuutstraat 10 in Weert.

Waarom wil je meedoen?

Het is een unieke toernooiopzet verspreid over negen dagen, waarbij je in teamverband speelt. Een team bestaat uit minimaal vier spelers van ieder 18 jaar of ouder. Het inschrijfgeld bedraagt € 50,- per team.

Ben je als speler maar een aantal dagen beschikbaar? Laat dit je niet weerhouden van deelname aan het toernooi. Individuele verhinderingen kun je binnen je eigen team opvangen.

Naast sportiviteit ook gezelligheid

Gezelligheid staat bovenaan bij dit toernooi. Elke avond zal goed voor de spelers én het publiek gezorgd worden met voldoende eten, drinken en in het weekeinde een goedgevulde tombola. Zo komen jouw teamgenoten en supporters niets tekort tijdens het aanmoedigen.

  • Op donderdagavond komt het weekend in zicht en warmt de organisatie op met een pre-feestavond.
  • Op vrijdagavond gaan alle handjes de lucht in tijdens de officiële feestavond.
  • Gevolgd door een knallend finaleweekend, waarin de overgebleven teams strijden om de goedgevulde prijzenpot.

Aanmelden

Ga naar de website van T.C. Weert voor meer informatie, het reglement en het online inschrijfformulier:  https://wsm.outsystemscloud.com/TeamToernooi/.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie