Inschrijvingen TC Weert Teamtoernooi geopend

Sport Reageer 2 min. leestijd
Foto via Depositphotos

Het is weer zover: na de succesvolle afgelopen edities, volgt van 24 augustus t/m 1 september een nieuwe editie van het TC Weert – Scholt Energy Teamtoernooi. Een toernooi met een unieke opzet. Je speelt namelijk niet alleen of met een dubbelpartner, maar met een team mee in dit toernooi. Ongeacht je speelniveau; er is plek voor iedereen.

Toernooiopzet

Er wordt gespeeld met teams van minstens vier spelers. De teams komen uit in de categorieën damesteams, herenteams en mixteams. Het toernooi werkt met een poulefase waarin je tegen elke tegenstander twee dubbelpartijen speelt. Dit betekent dat je gegarandeerd meerdere keren op de baan staat. Na de poulewedstrijden wordt de spanning verder opgevoerd met een knock-outfase in het finaleweekend.

Toernooi vol gezelligheid

Bij TC Weert is gezelligheid minstens net zo belangrijk als sportiviteit. Elke speeldag kun je voor een hapje en drankje terecht in de kantine. Als je een avond zelf niet hoeft te spelen kun je je teamgenoten dus aanmoedigen vanaf het terras. Er is een pre-feestavond op donderdag en een feestavond op vrijdag. Voor alle deelnemers is er gratis een geheel verzorgde barbecue op zaterdag.

Extra veel prijzen

Naast prijzen voor alle finalisten, zijn er ook nog veel extra prijzen te verdienen. In het finaleweekend is er op vrijdag, zaterdag én zondag een spetterende tombola waarbij veel prijzen te winnen zijn. Zowel de tennissers als de supporters die komen kijken kunnen meedoen met deze tombola’s.

Inschrijven

Inschrijven voor het TC Weert – Scholt Energy Teamtoernooi kan door het online inschrijfformulier in te vullen. De aanmelding is pas definitief na het betalen van het inschrijfgeld van € 50,- per team. Mochten jij of jouw teamgenoten in de week voorafgaand aan het teamtoernooi een ander toernooi spelen, dan probeert de organisatie hier rekening mee te houden in de planning. In principe geldt echter dat verhinderingen binnen het eigen team opgevangen moeten worden.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie